wanddecoratie

Van Fotolijst tot SpiegelKan ik zien welke pagina's al bestaan?
Ja. Op iedere pagina staat bovenin "Klik hier om uw eigen pagina te maken!". Als je hierop klikt kom je in het beheer gedeelte van de site. Via de link: "Pagina nog vrij?" kun je kijken of een pagina al bestaat.

Moet ik ook WWW voor mijn naam hebben?
Nee. Een enkele naam is mogelijk voor ".linkset.nl" U moet wel een naam van minimaal 4 tekens hebben.

Hoe maak ik een pagina aan?

Via "Klik hier om uw eigen pagina te maken!" komt u in het beheer scherm. Hier kunt u direct uw gegevens opgeven om de pagina aan te maken. Als dat klaar is wordt er een activatie code naar uw email adres. Hierop dient u te klikken om de aanvraag af te ronden.

Mag ik een sex gerelateerde pagina aanmaken?
Ja, op Linkset.nl is dat toegestaan.

Hoe beheer ik mijn site?

Via het beheer menu kunt je inloggen. Typ hier je login (het eerste woord van je site) en je wachtwoord. Als het inloggen gelukt is drukt op op "Klik hier om verder te gaan." om uw site te beheren.

Hoe pas ik de kleuren aan?
In het beheer menu kiest u "instellingen" Hierin kun je de kleurcode aanpassen. Ook vind je hier de velden om de zoekwoorden en de pagina titel aan te passen.


Kan ik een banner verkopen op mijn site?

Ja. Je kunt een banner op je site plaatsen via de "banner" optie in het beheer menu. Wel dien je de afbeelding zelf ergens te hosten.

Hoe voeg ik rubrieken toe aan mijn pagina?

Eerst moet je inloggen. Daarna kies je de editor in het beheer menu. Hierin kun je links in het menu rubrieken aanmaken.

Hoe zet ik links onder de rubrieken?
Onder elke rubriek komt een linkje "link toevoegen" Hiermee voeg je dus een link toe onder een rubriek.

Hoe verwijder ik links?

Achter elke link en rubriek staat een kruisje. Hiermee verwijder je rubrieken of links van je pagina.

Ik wil mijn rubrieken verplaatsen op de pagina?
Dat kan. Als je bent ingelogd kun je via de editor de rubrieken verplaatsen. Onder elke rubriek staan pijltjes waarmee de rubriek verschoven kan worden.